Home


Pannenkoekenpagina Utrecht


Op deze pagina staan alle adressen van pannenkoekenhuizen, pannenkoekenrestaurants, pannenkoekenboerderijen,
pannenkoekenboten en andere pannenkoeken- en poffertjes eetgelegenheden in heel de provincie Utrecht.


(klik hier als je terug wil naar de startpagina)

29 adressen:

Amerongen (1)
Amersfoort (3)
Bunnik (1)
Doorn (1)
Elst (1)
Harmelen (1)
Hoogland (1)

IJsselstein (1)
Lage Vuursche (3)
Leersum (1)
Leusden (1)
Maarssen (1)
Nieuwegein (1)
Nieuw ter Aar (1)
Rhenen (1)


Soest (1)
Utrecht (4)
Veenendaal (1)
Vreeland (1)
Wijk bij Duurstede (1)
Woerden (1)
Woudenberg (1)
Zeist (1)


 


 

Pannenkoekenrestaurant
Het Berghuis

Veenseweg 28
3958 ET Amerongen
0343-451662

M@il

Alle dagen van 09.00 tot 21.00 uur

van 1 oktober tot 1 april : ma t/m do gesloten
Voor groepen openingstijden in overleg.

Pannenkoeken zijn onze specialiteit. Ze smaken ook erg lekker in de zon, op het terras met zicht op de grote speeltuin. Bij 't Berghuis is een (gratis) speeltuin waar kinderen naar hartelust veilig kunnen spelen. Vanaf het terras heb je een prima overzicht op de speeltuin. Onlangs zijn bijna alle speeltoestellen vervangen, zodat ze voldoen aan de nieuwe veiligheidsnormen. Toezicht op de kinderen is wel gewenst.Maar ook voor een heerlijke lunch kun je bij ons terecht. ’t Berghuis ligt middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, aan de voet van de Amerongse Berg. Een heerlijke plek om (met of zonder hond) te wandelen, mountainbiken, paardrijden of gewoon lekker te ontspannen. Naast ’t Berghuis staat de Bergschuur. Deze authentieke tabaksschuur biedt plaats aan 60 tot 100 gasten.


De Kabouterhut

B. Wuijtierslaan 202
3819 AC Amersfoort
Tel.: 033 461 90 92

Maandag 16.00-21.00 uur
Dinsdag t/m zondag 11:30-21.00 uur

Pannenkoekenhuis De Kabouterhut is al sinds 7 juni 1982 een begrip in Amersfoort en omstreken. De op ambachtelijke wijze bereide pannenkoeken worden in Amersfoort en ver daarbuiten gewaardeerd. In het pannenkoekenhuis staan voornamelijk de kleine gasten centraal, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom. Elke woensdag en zaterdag is er gratis sminken voor de kinderen. De kabouterhut beschikt over ruim 275 zitplaatsen. Bij de Kabouterhut is veel te doen! Kleuren of puzzelen aan tafel, een duik in de ballenbak nemen of lekker buiten spelen in onze kleine speeltuin.


HeyPannenkoek

Zijpenberg 22
3825 DM Amersfoort
Tel.: 033-4943224

Ma/di do van 15:00-20:00 uur
Wo/vrij t/m zo 11:30-20:00 uur

HEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in een open keuken en werken met verse producten en streekproducten. 

U kunt bij ons kiezen uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken en om het u wat makkelijker te maken hebben wij ook 22 van onze pannenkoeken specialiteiten op de kaart staan. 

Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Ze kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden om onze kleinste gasten te vermaken.
Pannekoekenhuys
den Potsenmaeker

Groenmarkt 6
3811 CP Amersfoort
tel. 033 4621777

Maandag tot en met vrijdag vanaf 17 uur
zaterdag vanaf 12 uur
zondag vanaf 16 uur

juni/juli/augustus vanaf 13 uur

Een uitgebreide menu kaart!Adverteren bij Daisycon

naar boven

Theehuis Rhijnauwen

Rhijnauwenselaan 16
Bunnik
Tel.: (030) 656 12 85


maandag t/m vrijdag 11.00 - 20.30
zaterdag en zondag vanaf 10.30

 
Alleen al voor de omgeving komt menig gezin of wandelaar terug: ‘De locatie ligt mooi aan het water, nabij het bos en naast een weiland met schaapjes en geitjes.' Tevens is er een speeltuintje ‘voor kinderen die niet zo lang kunnen stilzitten’. ‘Hoewel continu mensen op zoek zijn naar een plaatsje, kinderen af en aan hollen en de dierlijke bewoners van het aangrenzende Amelisweerd door de oorverdovende kakofonie allang een goed heenkomen hebben gezocht, blijft de bediening vriendelijk in een opperbeste stemming.’ ‘Bestel eens de biologische pannenkoeken.' Bereikbaar per boot

pannenkoekenrestaurant
De Strooppot

Oostzijde 42-43
1426 AE De Hoef
Tel.: 0297 - 59 37 77

De Strooppot is prachtig gelegen aan het riviertje de Kromme Mijdrecht midden in het Groene Hart. Sinds april 1999 heeft de Strooppot haar deuren geopend als pannenkoekenrestaurant. De huiselijke sfeer en het vriendelijke personeel zorgen voor een gezellige ambiance om een pannenkoek te eten of een lunch te nuttigen. Naast het restaurant dat plaats biedt aan 65 personen, is er ook de mogelijkheid om met groepen van 30 tot 100 personen pannenkoeken te eten in één van de feestzalen. Het assortiment bestaat uit ruim 160 zeer verschillende soorten pannenkoeken. Naast de pannenkoeken met de ingrediënten die iedereen kent, biedt De Strooppot een aantal verrassende variaties met namen als "De Hoefse Ondeugd", de "Gloeiende Gerrit, en het Indonesisch Varkentje".

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

Pannenkoeken- en Poffertjes Restaurant
De Wensput

Driebergsestraatweg 10
3941 ZX Doorn
Tel: 0343-415377

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m zondag 11:30 - 20:00

Dit gezellige familie restaurant biedt u behalve pannenkoeken en poffertjes ook o.a. spare-ribs en saté van de haas. Vanaf september is het bij ons altijd onbeperkt mosselen eten! Voor de kleine gasten is er een kleurplaat en na het eten mogen zij grabbelen in de grabbelton. Ook voor afhaal of bezorging!

Adverteren bij Daisycon

naar boven

Pannenkoekenhuis
Sturms

Elsterstraatweg 13
3922 GD Elst
Tel.: 0318 - 47 12 06

dagelijks 12.00 uur tot 20.00 uur
maandag gesloten

Op feestdagen zijn wij ook
's maandags geopend.

Na een bezoek aan Ouwehands Dierenpark of Kasteel Amerongen, kunt u de dag feestelijk besluiten met één van onze 90 soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Wij zijn gelegen aan de rand van het bos, dus een frisse boswandeling is altijd mogelijk. Kinderen kunnen zelf hun pannenkoek versieren en zich vermaken met spelletjes, kleurplaten, blokken en boekjes. Ook hebben wij altijd leuke kinderpannenkoekenmenu's met bijzondere cadeautjes.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

Restaurant Kort-Jak

Breudijk 60
3481 LR Harmelen
Tel.: 030-6773355

dagelijks vanaf 11.00 uur
maandag gesloten
Gelegen op de grens van Vleuten ,Harmelen en Haarzuilens op 700 meter van kasteel "De Haar" midden tussen de weilanden aan het begin van het Kort-Jaksepad vindt U restaurant Kort-Jak. In "Kort-Jak" kunt u de sfeer proeven van vroeger. In de brasserie is het rond 1900 allemaal begonnen. Hier zit u dan ook in het authentiekste gedeelte. De voorkamer is ons kleinste kamertje maar daarom niet minder gezellig. In de serre zit u volop in het licht met uitzicht over de weilanden. Ons zonnige terras, met weids uitzicht, is "de plek" met mooi weer voor een drankje en een hapje, maar uiteraard kunt u ook hier lunchen of dineren.

pannenkoekenhuis en eethuis ‘In den Gloeiende Gerrit’

Oude Kerklaan 15
3828 EC Hoogland
Tel.: 033 - 480 12 21

wo/zat/zon 12.00 - 20.00
di/do/vrij 17.00 - 20.00
Oktober t/m maart op maandag gesloten, behalve in de schoolvakanties

Het pannenkoekenhuys staat wijd en zijd bekend om haar heerlijke pannenkoeken. Deze worden met veel vertoon van de koks in een open keuken gebakken, waarbij de gasten zelf naar hartelust kunnen combineren met diverse ingredienten.

Er kan een keuze gemaakt worden uit eier- en volkorenbeslag door Gerrit zelf ontwikkeld, daarnaast kan er rekening worden gehouden met allergie- of dieetwensen. Pannenkoeken worden bij "In den Gloeiende Gerrit" nog op ambachtelijke wijze in gietijzeren pannen klaargemaakt. De bodem is mooi dun en de vulling heerlijk vol.

De kleine gasten voelen zich in de kindvriendelijke omgeving van het pannenkoekenhuys meteen thuis en kunnen, als ze zich vervelen ook nog op de speelzolder met ballenbak terecht.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

Adverteren bij Daisycon

Pannenkoeken - Midgetgolf
De Roozeboom

Noord IJsseldijk 89
IJsselstein
Tel.: 030 -6880195

April t/m september:
dinsdag 16.00 uur
woensdag t/m zondag 13.00 uur

oktober t/m maart:
woensdag t/m zondag 13.00 uur

In 1999 opende Pannenkoeken - Midgetgolf "De Roozeboom" haar deuren; een nieuwe recreatieve voorziening, midden in het landelijk gebied. Op de plek waar vroeger een boerderij stond, is het nu mogelijk om te midgetgolfen, pannenkoeken te eten of gewoon lekker uit de wind op het terras te zitten. Aan de overkant van het complex ligt het IJsselsteinse Bos, een project van Staatsbosbeheer van 3,5 HA; lekker om in te wandelen een balletje te trappen en net groot genoeg om niet echt in te verdwalen. Sinds 1988 is het gebied in een echt bos veranderd; het afgelopen jaar is er een duidelijke toename van het aantal bezoekers. Je hoeft geen moeite te doen om veel soorten (roof-)vogels en fazanten tegen te komen. Parkeren is geen probleem; het pannenkoekenhuis en de parkeerplaats van het bos zelf ( er tegenover) biedt genoeg ruimte. Vanaf het terras van het pannenkoekenhuis, windvrij door de beglazing, kijk je uit op het bos en het landelijk gebied. Het pannenkoekenhuis heeft echt de mooiste zonsondergang van IJsselstein; op mooie dagen kan alleen het landen van luchtballonnen het uitzicht beïnvloeden… De midgetgolfbaan, grenzend aan het terras, is van beton en is het hele jaar, in alle seizoenen, te bespelen. In ongeveer anderhalf uur heb je een midgetgolf-rondje van 18 holes gemaakt. Vanaf 4 jaar ( met speciale kindersticks ) kan een kind al heel aardig meedoen. Midgetgolf is voor jong en oud een leuke sportieve tijdsbesteding. Het pannenkoekenhuis kent leuke “nisjes” waar je gezellig met zijn vieren in kunt zitten, maar ook ruimtes waar je een groot feest of verjaardag kunt vieren. Alle soorten pannenkoeken zijn te verkrijgen gemaakt van “molenmeel” van onze eigen IJsselsteinse Korenmolen “de Windotter”. Het beleid van ons bedrijf is om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en materialen te gebruiken; buiten het molenmeel worden onze pannenkoeken bereidt met scharreleieren en zoveel mogelijk verse producten. We houden rekening met dieetwensen van onze gasten en reserveren ( vooral in de zomermaanden ) is altijd verstandig. Veel groepen maken gebruik van een arrangement: Het meest populair zijn onze kinderarrangementen waar kinderen voor een bescheiden prijs pannenkoeken kunnen eten ( zelf versieren met chocolade- en vruchtenhagel, stroop, poedersuiker ), gebruik kunnen maken van de midgetgolfbaan en een ijsje toe krijgen.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

Pannenkoekenrestaurant
’t Jagershuis

Dorpsstraat 11
3749 AC Lage Vuursche
Tel: 035 666 82 02

Van April tot November:
Maandag t/m zondag 10:00-21:00

Van November tot April:
Maandag t/m Vrijdag 11:00-19:00
Zaterdag en zondag 11:00-20:00

Soms eerder open, zoals bv. bij het jaarlijkse dauwtrappen. Soms sluiten wij onze deuren later.

1e Kerstdag gesloten

 

In maart 2003 opende ’t Jagershuis haar deur na een intensieve verbouwing. De nieuwe eigenaar toverde het voormalige ‘à la carte restaurant’ weer om in een Pannenkoekenrestaurant, en heropende het schitterende achterterras in april. Een uitgelezen locatie om bijvoorbeeld na een wandeling of een bezoek aan de midget-golf een pannenkoek te eten. Laat u door ons verwennen met een likeurtje bij de koffie, een kleurplaat, tevens een verrassing voor de kinderen en een koekje voor de hond. Mocht u even zonder gesprekstof zitten, dan is onze Beo, "Berry" altijd in voor een beetje gebrabbel. Het restaurant bezit over 90 zitplaatsen binnen , 70 zitplaatsen op het voorterras, en 160 op het achterterras.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

Lid van de " pannenkoekenpas" ieder lid krijgt op vertoon van deze pas diverse aanbiedingen. Men met deze pas profiteren van diverse kortingen bij pretparken, dierentuinen, musea en andere dagattracties door heel Nederland.

Adverteren bij Daisycon

Pannenkoekenhuis
De Vuursche Boer

Dorpsstraat 34-36
3749 AD Lage Vuursche
Tel: 035-6668213

10:00 tot 19:30 uur
De keuken is open vanaf 11:00

Op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten

De Vuursche Boer is al meer dan 45 jaar een begrip als het om pannekoeken gaat. Onze specialiteit is de op ambachtelijke wijze gebakken pannekoek, waar al velen voor u hun vingers bij hebben afgelikt. Al deccenia lang scoort de Vuursche Boer in de top drie van alle objectieve pannekoekentesten. Onze rustieke inrichting en vriendelijke bediening maken uw bezoek tot een gezellig uitje voor het hele gezin. Lage Vuursche behoort tot één van de meest pittoreske dorpjes van ons land, de tijd heeft er letterlijk even stilgestaan. Kasteel Drakensteyn, sinds 1959 eigendom van de koninklijke familie, staat op een steenworp afstand van ons pannenkoekenhuis. De Vuursche Boer is bij uitstek geschikt als start-of eindpunt van een wandeling of fietstocht.. Voor de sportieve fietsers start er ook een mountainbike parcours, welke is uitgezet door staatsbosbeheer: een echte uitdaging!
Pannenkoekenhuis
Het Vuursche Bos

Dorpsstraat 25
3749 AC  Lage Vuursche
Tel: 035 666 8426

Maandag en dinsdag gesloten
woensdag t/m vrijdag 10:30 - 19:30 uur
(keuken vanaf 12:00 uur geopend)
zaterdag en zondag 10:00 t/m 20:00 uur uur
(keuken vanaf 11:00 uur geopend)
Uit is thuis, na een heerlijke boswandeling even lekker bijkomen in een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wij beschikken over een prachtige koperen pofferplaat en laten u graag kennis maken met de meest verrassende combinaties poffertjes. Trek in iets anders? Geen probleem wij serveren tevens de welbekende Vuursche pannekoeken en pizza’s.

Pannenkoekenrestaurant
Het Leersums Laarsje

Kerkplein 6
3956 BW Leersum
Tel.: 0343-453967

dinsdag t/m zondag 10.00 en 20.00 uur

Het gezelligste kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant op de Utrechtse Heuvelrug. Met een grote keuze aan pannenkoeken voor kinderen, papa's en mama's, opa's en oma's. Ze worden nog steeds ouderwets in de pan en met een speciaal recept klaar gemaakt. En dat merk je alleen aan de smaak, niet aan de prijs. Niet voor niets zijn onze pannenkoeken in de prijzen gevallen. In september 2006 onderzocht de Consumentenbond 29 pannekoekenrestaurants in Nederland, waaronder 'Het Leersums Laarsje'. Zowel de kwaliteit van de geserveerde pannenkoeken als de hygiënecode van de Horeca en Warenwet werden onderzocht. Een panel van 4 ervaren proevers bezocht 'Het Leersums Laarsje' en tevens werden er monsters genomen voor micro biologisch onderzoek. Eindoordeel: 'Een goede kwaliteit voor een redelijke prijs'. 1e Prijs Specialiteitenpannenkoek is onze specialiteit 'Het Leersums Laarsje' met gehakt, ui en bovenop een krokant kaaslaagje werd beoordeeld als 'een kunststukje ' en 'erg mooi en lekker'. Het werd de 1e prijs in de rij van specialiteitenpannenkoeken.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

Adverteren bij Daisycon

Pannenkoekenboerderij
De Hakhorst

Waarden 25
3831 HA Leusden
tel.: 033 4944434

wo/zat/zon 12.00 - 20.00
ma/di/do/vrij 17.00 - 20.00

In deze gezellige boerderij kunt u genieten van 200 verschillende pannenkoeken in alle mogelijke varianten. Daarnaast iedere maand een andere pannenkoek specialiteit. Ook is er de mogelijkheid om rekening te houden met uw dieet, zoals glutenvrij beslag. Het bakken van de pannenkoeken kunt u volgen vanuit de open keuken. Eten in de Hakhorst is een feest voor het gezin, mede door de speelhoek met glijbaan.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

 

De Pannekoekenbakker 
Maarsseveense Plassen

Herenweg 53-2
3602 AN Maarssen
Tel.: 0346-834004

donderdag 16.00 - 22.00
woensdag en vrij/zat/zo 12.00 - 20.30
Keuken opent een uur later en sluit een uur eerder (OP WO GELIJK OPEN)

Gelegen pal aan de Maarsseveense Plassen tussen Utrecht en Maarssen (Maarssen-dorp) ligt op nog geen 500 meter van de N230 (Zuilense Ring) restaurant 'De Pannekoekenbakker'. Ons restaurant is de ideale plek om na een wandeling, dag aan de Maarsseveense Plassen of rustmoment tijdens uw fietstocht te genieten van onze heerlijke pannenkoeken, uitstekende koffie met gebak of iets anders lekkers van de kaart. In de zomermaanden kunt u niet alleen terecht in ons restaurant, maar ook op ons achterterras met uitzicht op de Maarsseveense Plassen.

Ons restaurant is speciaal ontworpen voor de brede doelgroep die pannenkoekenhuizen bezoekt. De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen is er namelijk voor jong en oud, voor koppels alsook kleine- en grote groepen. Iedereen is welkom en zal zich welkom voelen in ons trendy, niet alledaags uitziend pannenkoekenhuis. Ons restaurant biedt plaats aan +/- 145 gasten en heeft op de begane grond een ruimte waar kinderen kunnen spelen. Op ons achterterras zijn twee grote trampolines aanwezig zodat voldoende kinderen hun energie kwijt kunnen.

Vanwege toenemende drukte op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond verzoeken wij u tijdig een tafel te reserveren, online of telefonisch. Zo bent u altijd zeker van een plek in ons restaurant!

 


Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk

Dorpsstraat 35
3433 CL Nieuwegein
Tel.: 030-7526999

di/do/vrij 16.00 - 22.00
wo/zat/zo 11.30 - 22.00
Keuken sluit om 20.30uur 

Ben je jarig of heb je wat te vieren met je vriendjes, vriendinnetjes, sportteam of gewoon voor de gezelligheid? Dan is er niks leuker en gezelliger om dat bij Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk te vieren!! Bij binnenkomst ligt er een echte koksmuts voor je klaar die je helemaal zelf mag versieren. Uiteraard moet je deze wel opzetten! Jullie mogen bij de bediening doorgeven wat je wilt drinken en vervolgens komen er heeeeeel veel pannenkoeken op tafel die je met veel lekkers mag aankleden en versieren. Maar let op dat de buikjes niet te goed gevuld zijn want als je klaar bent met pannenkoeken eten mag je nog een ijsje uitzoeken. Kortom, je feestje moet je gevierd hebben in Vreeswijk!!

 
Hoeve Landzicht

Oukoop 22 3626 AW Nieuwer Ter Aa
Tel.: 0294-234070
info@hoevelandzicht.nl

maandag, dinsdag en donderdag gesloten
woensdag en vrijdag 17.00 t/m 21.00
zaterdag en zondag 12.00 t/m 21.00
De keuken sluit om 20:30

Vanaf 31 maart 6 dagen per week geopend

    Gesloten: 24 + 31 december en 1 januari Geopend op 25 + 26 december

Het pannenkoekenrestaurant van Hoeve Landzicht telt circa 180 zitplaatsen en heeft een ruime speelhoek waar de kinderen kunnen spelen. Daarnaast hebben we een groot terras waar u in de zomer kunt genieten van het mooie weer en uitzicht. Parkeren kunt u gratis voor de deur!

In onze gezellige serre aan de voorkant van het restaurant zijn honden welkom, tevens kunt u hier rustig van uw kopje koffie genieten. In de serre zijn geen speelvoorzieningen voor kinderen.

Hoeve Landzicht is tevens een populaire locatie voor complete bruiloften (alles op één locatie), feesten en partijen en familiedagen. Hoeve Landzicht verzorgt meer dan 20 verschillende activiteiten voor groepen zoals steproutes, midgetgolf en boogschieten. Voor de kinderen is er een ruime speelhoek en vanaf april een springkussen en trampoline. 

 

 

Pannekoekhuis
De Grebbeberg

Grebbeweg 101
3911 AV Rhenen
Tel.: 0317 - 621714

dagelijks van 12.00 tot 20.00 uur

Pannekoekhuis “De Grebbeberg” ligt aan het Grebbebos op de “Grebbeberg” direct naast Ouwenhands Dierenpark. Het karakteristieke pand is in 2001 geheel gerestaureerd en bijzonder sfeervol ingericht. Tevens hebben wij een overdekt en verwarmd terras zodat u ook op de koudere dagen van het jaar nog heerlijk van het buitenleven kunt genieten. De pannekoekenbakkers bakken de pannenkoeken op ambachtelijke wijze midden in het pannekoekhuis. Dit is een leuk schouwspel voor jong en oud! Wij beschikken buiten over een gigantisch kinderspeeltoestel. Als het regent niet getreurd want ook binnen hebben wij voor onze jonge gasten het nodige vermaak. Wij beschikken binnen over 90 zitplaatsen en buiten over 100 zitplaatsen. De pannenkoeken worden in onze pannekoekenhuizen op een ambachtelijke wijze gebakken. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 200 soorten pannenkoeken. Wij bakken uiteraard de traditionele pannenkoeken met spek en appel maar wat dacht u van een pannenkoek met bijvoorbeeld shoarma, gehakt, kip, vis of ijs? Eet u liever vegetarisch? Dat kan! Wij bakken de lekkerste vegetarische pannenkoeken. U kunt bij ons kiezen uit eierbeslag (met meerdere soorten bloem, melk en eieren bereid), volkoren-beslag (met volkorenbloem, zemelen, melk en eieren bereid) of glutenvrijbeslag! Voor de jonge gasten hebben wij ook een uitgebreide keuze. Alle pannenkoeken kunnen ook in kinder formaat worden gebakken. Echter hebben wij ook speciale kinderpannenkoeken! Een grappige Pipo- of Mamaloe pannekoek met snoep-gezichtje! U kunt bij ons ook pannenkoeken afhalen.

“Eiland Avontura”! Een uniek indoor-kinderspeelparadijs op het “Eiland van Maurik”, slechts op 2 minuten loopafstand van Pannekoekhuis “De Waterspiegel”.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

Lid van de " pannenkoekenpas" ieder lid krijgt op vertoon van deze pas diverse aanbiedingen. Men met deze pas profiteren van diverse kortingen bij pretparken, dierentuinen, musea en andere dagattracties door heel Nederland.

Pannenkoekenboerderij
De Smickel

Lange Brinkweg 26
3764 AD Soest
Tel.: 035-6016527

dagelijks van 12.00 tot 20.00 u.

 
Pannenkoekenboerderij is al 30 jaar gesitueerd in een 200 jaar oude boerderij in Soest. Er is een keuze uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken, en natuurlijk ook alle soorten dieetpannenkoeken zoals gluten-, ei- en koemelkvrij. Het pand is voor 90% rookvrij. Er is een heuse kinderbioscoop! Beloond met de IENS Stokke Award in 2005 !!!

 

Adverteren bij Daisycon

 

 

Paleis Leeuwesteyn


Weg naar Parkwijk 5
3541 BB Utrecht
Tel.: 0306703819


Vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 22:00

Keuken geopend tot 21 u.

Aan de rand van Leidsche Rijn is de oude Utrechtse poffertjeskraam neergestreken. Onder een nieuwe naam en met een mooie nieuwe kaart. Het zal de bewoners van deze wijk plezieren dat zij Paleis Leeuwesteyn hebben gekregen om te kunnen genieten van een lunch of een heerlijk diner. Onze gerechten zijn eerlijk en eenvoudig. De prijs-kwaliteit verhouding is scherp. Er is zelfs een speciale kinder speelhoek. Een gezellige huiskamer voor de buurt kortom: Iedereen is welkom!

 

 

Pannenkoekenhuis Joepie!

Proostwetering 80N
3543 AJ Utrecht
T el. 030 238 3228

Mandags gesloten
Di/wo/do van 16.00 uur tot 20.00 uur
Vrij/zat/zon van 16.00 uur tot 20.30 uur

tijdens de zomervakantie

Heerlijk smullen en genieten in een gezellige ambiance, dat doet u bij Pannenkoekenhuis Joepie! Bij ons kan jong en oud genieten van een van onze 80 verschillende dikke en smeuïge zoete of hartige pannenkoeken die wij op de kaart hebben staan. Terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in onze binnenspeeltuin, kunt u rustig genieten van een hapje en een drankje. U vindt ons restaurant in het Food Spot gebouw in Utrecht, langs de A2. Op de bovenste verdieping heten wij u graag welkom!

 

 

Pannenkoekenboerderij
Groenensteijn

Biltsestraatweg 88
3573 PS Utrecht
Telefoon: 030 - 271 7752

Gedurende het hele jaar:
Ma/di gesloten
woensdag t/m zondag van 12.00 tot 20.00 u.

Op een prachtige groene locatie, net buiten Utrecht is het genieten! Genieten voor grote en kleine gasten. Eigenlijk iedereen die zin heeft in een heerlijke pannenkoek, een drankje, dagverse taart, verse koffie een romig ijsje. Voor de liefhebbers van hartig, hebben wij ook andere gerechtjes op de kaart staan. Wij hebben een groot tuinterras op gras, een groot terras op het zuiden en sfeervolle binnenruimte waar tot 1973 nog koeien gestald waren. 's Winters brandt lekker de openhaard!

Pannenkoekenrestaurant
De oude Muntkelder

Oude Gracht 112 a/d Werf
3511 AW Utrecht
Telefoon: 030 2 31 67 73

maandag t/m zondag van 12.00-21.00 uur
muv. Kerst en Oud en Nieuw.

Op een mooie zomeravond blijven we soms wat langer open

Het restaurant telt 180 zitplaatsen, verdeeld over vier zalen. Daarnaast beschikt De Oude Muntkelder over een terras met 120 zitplaatsen langs de drukste gracht van Utrecht. Kinderen mogen een kijkje nemen in de keuken! Gezien de status van Utrecht als studentenstad bij uitstek, is het bij ons in De Oude Muntkelder al sinds jaren traditie om de studenten op maandag en dinsdag voordelig te laten eten. Voor slechts €9,00 per persoon kan elke student onbeperkt pannenkoeken eten! Zij hebben hiervoor de keuze uit de volgende pannenkoeken: suiker, stroop, jam, spek, appel, kaas, ham, rozijnen, ananas of fruitcocktail. Een ideale gelegenheid om zoveel mogelijk verschillende pannenkoeken te proberen! De studentenaanbieding geldt niet tijdens feestdagen, schoolvakanties en/of in combinatie met andere acties. Om aan te tonen dat je student bent, dien je wel een geldige collegekaart te laten zien.

Pannenkoekenrestaurant
De pannencoeckerei

Scheepjeshof 2a
3901 CV Veenendaal
Tel.: 551930

Ma/di gesloten
woensdag t/m zondag 12.00 - 21.00

 
Een kipspecialiteiten en pannenkoekenrestaurant voor jong en oud!

Pannenkoekenrestaurant
Noord-Brabant

Breedstraat 8
3633 AX Vreeland
Tel. :0294 - 231517

Dinsdag t/m zondag 11.30 - 20.00 uur

Het restaurant biedt 110 zitplaatsen, bij mooi weer kan men op het terras eten.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

 

Pannenkoekenhuis Pielot

Volderstraat 8-10
3961 BB Wijk bij Duurstede
Tel.: 0343-592535

 

Zomer:
Maandag gesloten
dinsdag en donderdag 16.30 - 20.00 uur
woensdag en vrij t/m zondag 14.00 - 20.00 uur

Winter:
Maandag en dinsdag gesloten
wo/do/vrij 16.30 - 20.00 uur
zaterdag en zondag 14.00 - 20.00 uur

In schoolvakanties op dinsdag wel open

Eind augustus 2008 is in het centrum van Wijk bij Duurstede Pannenkoekenhuis Pielot geopend. Een ingrijpende verbouwing heeft het pand veranderd van een Grieks restaurant in een kindvriendelijk, licht en sfeervol pannenkoekenhuis. Het restaurant is vrolijk ingericht, met accenten die verwijzen naar de geschiedenis van Wijk bij Duurstede, het kasteel en ridders & prinsessen. Bij mooi weer kan er gegeten worden op het terras achter het restaurant waar de kinderen veilig kunnen spelen.

Uit eten gaan bij een pannenkoekenhuis hoort voor kinderen een feestje te zijn. Wij bieden een kindvriendelijke bediening, een kleurplaat, een kindermenukaart, een kinderspeelruimte, en een cadeautje mee naar huis. Bij Pielot heeft uw kind het gegarandeerd naar de zin! Bij elke kinderpannenkoek en kindermenu zit  1 spaardukaat. Hiermee kun je bij de kassa iets leuks kopen maar je kunt ze ook opsparen om een volgende keer een nog mooier cadeau uit te kiezen.

Onze pannenkoeken worden op Ambachtelijke wijze gebakken en zijn rijk gevuld.
U kunt uw eigen pannenkoek samenstellen of een keuze maken uit een van onze
verrassende specials. Onze pannenkoeken worden bereid met eierbeslag, maar u heeft ook de keuze uit volkoren beslag, glutenvrij of lactosevrij beslag (maismeel).

Ook voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken niet
met standaard arrangementen maar met een keuzemenu. U kunt het feestje van
uw kind precies afstemmen op uw wensen en dat van uw kind. De feestjes kunnen gehouden worden op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag tot 17.00 uur. De jarige krijgt een leuk kadootje.

Wij zijn heel trots op het restaurant en hopen u snel als gast te mogen ontvangen.

 

 

 

Peters pan

Kromwijkerkade 32
3442 EH Woerden
Tel: 0348 – 407772

Maandag & Dinsdag gesloten
Woensdag en zaterdag 12.00 - 20.00
Donderdag 16.00 - 20.00
Vrijdag em zondag 14.00 - 20.00

Peters Pan biedt u de keuze uit ruim 100 verschillende pannenkoeken. Van een heerlijk eenvoudige pannenkoek met poedersuiker of stroop of kies één van onze 7 wereldpannenkoeken. Afrikaans, Russisch, Europees, Amerikaans en meer!. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om een eigen pannenkoek samen te stellen. Een pannenkoek versieren is daarentegen ook heel leuk en lekker!

Elke woensdag: Kids Day

Een feestelijke kindermenu met:
Een pannenkoek die je zelf kunt versieren!
Een glaasje ranja
Een kinderijsje met slagroom
En een leuke verrassing!
voor €6,75

Adverteren bij Daisycon

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Doornseweg 23,
3931 MH Woudenberg
Tel. 0343-444330

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 uur - 20.30 u.
Zaterdag en zondag 11.30 u. t/m 20.30 u.

juni t/m september en tijdens de feestdagen ook op maandag open. 1e Kerstdag tot de 1e zaterdag van het nieuwe jaar gesloten.

de keuken is open van 11.30 uur tot 20.00 uur

Pannenkoekenhuis Bergzicht is gevestigd op een van oudsher bekende locatie, gelegen op het landgoed"Den Treek-Henschoten". In de regio was het restaurant bekend onder de naam ' Aart Jansen" , een naam welke aan het restaurant verbonden is geraakt door een voormalige uitbater. In die tijd was de locatie ook bekend vanwege zijn speeltuin. Later is het nog gebruikt als skicentrum, met daarbij een ski baan en een langlauf-piste. In februari 1997 is het voormalig "Bergzicht" een uit veel hout en riet bestaand pand, geheel door brand verwoest. Begin 1999 is de huidige eigenaar begonnen met de weder opbouw van het restaurant, met de bedoeling er een pannenkoekenhuis van te maken. Het moderne pand beschikt over een ruime kelder, een grote keuken (welke aan alle eisen van deze tijd voldoet). In 2003 is het restaurant uitgebreid met een serre, hiermee is de binnen capaciteit vergroot met ongeveer 90 zitplaatsen. Het geheel is op een zodanige manier geconstrueerd, dat het mogelijk is om al vroeg in het seizoen buiten te kunnen zitten. De gehele serre kan geopend worden. Tevens geeft het de mogelijkheid om, in de zomer, bij regenachtig weer toch " buiten" te kunnen zitten. Het restaurant beschikt over 150 zitplaatsen, en royale toiletten, waaronder een ruim invalide toilet. Het restaurant heeft een gezellig terras met tuin wat ruimte biedt aan 200 gasten.

Aangesloten bij de Vereniging van erkende Pannenkoekenrestaurants.

Pannenkoekenrestaurant
't Jagershuys

Woudenbergseweg 15
3707 HW Zeist
Ligging: Zeister Bos
Tel.: 030-69 13 013

Dinsdag t/m vrijdag 16.30 - 20.00 uur

zaterdag en zondag 12.00 - 20.00 uur

Gesloten op 1e en 2e kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag

 
Adverteren bij DaisyconWebsite design: kimpiedimpie